Abierta convocatoria de documentales sobre la cooperación y/o el voluntariado. DOCS Cooperants.

30-10-2015
PlataformaC
DOCS Cooperants ès un concurs de Projectes per la Creació de Documentals sobre la cooperació i/o el voluntariat.

Aquest concurs a diferència d’altres certàmens  no premiarà el resultat final si no la millor idea o avant projecte i l’hi donarà suport des de l’inici fins la seva presentació i exhibició.
L’objectiu del projecte és que es valori la tasca dels i les joves voluntaris cooperants i de les entitats que els recolzen i formen.
EL CONCURS:
Els projectes presentats hauran de tenir  el suport i autorització  d’una entitat de cooperació i/o voluntariat sense ànim de lucre, ENTITAT PROMOTORA.
 El Casal de Joves us ofereix informació, assessorament i seguiment en el disseny i redacció dels projectes a presentar sol·licitant-lo a casaldejoves@casasagnier.net o  http://casaldejoves.casasagnier.net
Objectius:
– Fomentar la creació de material audiovisual de les experiències de cooperació i voluntariat para així posar-les en valor. L’objectiu principal d’aquest projecte ès promoure el treball actiu dels cooperants per aconseguir la justícia social i l’eradicació de les desigualtats. Creiem que el suport audiovisual i documental pot donar a conèixer i fer visible iniciatives d’entitats i col·laboradors que estan treballant per un món més just.
-Fomentar la transformació social des-de la vessant del cooperativisme i el voluntariat.
– Dotar de recursos y assessorament tècnic al projecte guanyador des del moment cero per aconseguir la seva realització.
– Facilitar y promocionar la seva posterior difusió i exhibició i així donar a conèixer els projectes de cooperació i les experiències de voluntariat des de la perspectiva dels i les joves voluntàries
– Donar suport als i les joves creadores que vulguin desenvolupar les seves inquietuds personals, artístiques i professionals en el camp audiovisual.
PREMI:
s’atorgarà un suport econòmic als dos projectes guanyadors. (el premi en metàl·lic està subjecte a impostos)
Categoria A) 1º PREMI 2.000 €
Categoria B) 2º PREMI 1.000€
Mostra: Presentació del documental al Casal de Joves a centre d’ensenyament, a festivals, mostres, mitjans de comunicació, difusió en la xarxa y a la Web i blocs de l’entitat guanyadora , del Casal i altres equipaments culturals de la ciutat.

Més Informació aquí.