ART FOR CHANGE BARCELONA

26-05-2017
PlataformaC

art-for-change-head-es (1)

 

Dimecres, 31 de maig en Valid Foto 19:00h

C/ Bonaventura Muñoz, 6 Barcelona <M> Arc del Triomf

Realitats Socials i Pràctiques Artístiques. Què fem i què hem de fer?

    • 19:00h Espai de reflexió.
    • 20:30h Presentació de les bases de la Convocatòria “Art for Change”. Gloria Cid, Àrea Cultural, Obra Social “la Caixa”
    • 21:00h. Copa

Vull Venir

En el marc de la pròxima obertura dels ajuts per a projectes artístics Art for Change 2017, Obra Social “la Caixa” et convida a aquest espai de reflexió i a la presentació de les bases, perquè puguis conèixer tots els detalls de la convocatòria.

Quan ens trobem davant d’una situació de vulnerabilitat, quina resposta poden donar els processos artístics? Fins a quin punt són efectives les pràctiques artístiques? Quin benefici aporten a cadascun dels actors implicats en aquests processos i quins són els seus efectes a mig i llarg termini? Quins haurien de ser els criteris imprescindibles per avaluar els projectes que es presenten a aquesta convocatòria?

Conversa: Realitats Socials i Pràctiques Artístiques. Què fem i què hem de fer?

En parlarem amb:

Pep Dardanyà (Cap de l’Àrea de Relacions Exteriors i Acció Cultural de l’Escola Massana)

Victor Panicello (escriptor)

Roser Sanjuan (responsable dels serveis educatius del Centre d’Art La Panera)

Josep Maria Aragay (Basket Beat)

Modera: Mike Ribalta (cap de l’Àrea de Professionals de FiraTàrrega)

 

Breu presentació de cada projecte. Reflexions entorn a l’efectivitat de les pràctiques artístiques davant de situacions de vulnerabilitat; al benefici de cadascun dels actors implicats en aquests processos i també als efectes a mig i llarg termini. Quins han de ser els criteris imprescindibles per avaluar els projectes que es presentin a aquesta convocatòria?

20:30 Presentación de las Bases de la Convocatoria: Gloria Cid, Responsable del Programa Art For Change

21:00 Copa

El programa Art for Change de l’Obra Social «la Caixa» és una iniciativa per promoure l’art i la cultura com a eines de millora social. Genera processos creatius liderats per un artista, on hi participen tot tipus de persones, especialment col·lectius en situació de vulnerabilitat. A través d’aquestes iniciatives, Obra Social «la Caixa» vol oferir als participants l’oportunitat d’entrar en contacte amb l’art i la cultura, oferir igualtat de condicions i oportunitats i contribuir al seu apoderament a través d’un procés artístic.

Per més informació escriu a: artforchange@transit.es

Captura de pantalla 2017-05-16 a las 17.49.37

Obra Social La Caixa