Jornada ‘Gestionant la cultura, de la precarietat a la dignificació professional. Bones pràctiques i com assolir-les’

03-04-2024
Julia

El dimarts 16 d’abril, a l’auditori del Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC), es durà a terme la jornada sota el títol «Gestionant la cultura, de la precarietat a la dignificació professional. Bones pràctiques i com assolir-les». Aquesta iniciativa, organitzada per l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural i el Cercle de Cultura, constarà de dues sessions dedicades a abordar les pràctiques deficients més freqüents en la gestió cultural que perpetuen la precarització laboral, així com a explorar models i propostes per a dignificar aquesta labor.

La jornada comptarà amb la participació de destacats professionals de l’àmbit cultural, com Anna Villarroya, directora del Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura de la Universitat de Barcelona, Alina Buiciuc, advocada especialitzada en contractació pública, i Sergi Díaz, Director de Cultura i Educació en els Barris de l’Ajuntament de Barcelona. A més, estarà dirigida per Belén Latorre, directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes.

Aquesta jornada gratuïta es desenvoluparà el dimarts 16 d’abril de 16.30 h a les 19.30 h a l’auditori del Centre d’Estudis i Recursos Culturals CERC (C/ de Montalegre, 7, Barcelona).

Per reservar la plaça us deixem el següent enllaç.